Persberichten en webteksten
 
Home
Contact
Webtekst
Persbericht
Opdrachten
Opdrachten

Ik ben door reclamebureau ARS gevraagd om als redacteur voor het halfjaarlijks magazine 'Update' van Audi te redigeren en te schrijven. De verspreiding van 'Update'    is bij ongeveer 23 dealers geweest door heel Nederland. Audi 'Update' informeert de Audi rijder over nieuwe modellen, geeft handige dealerinformatie en bespreekt bijvoorbeeld de nieuwste 'gadgets' die Audi regelmatig uitgeeft.

 Voor Skoda heb ik de tekst gemaakt voor de najaarsactie. Deze actie werd met name bij de dealer gecommuniceerd. Het is een duidelijk voorbeeld om met     een sprekende header en visual de lezer de hele advertentie te doen opnemen.

 

Het Plantarium is een educatieve ervaring. De opdracht betrof 'een goede reden vinden om de consument aan te sporen het product te kopen.' Uiteindelijk is de naam van het concept geworden 'geef een wonder cadeau'. Gezien je door de gel heen het zaadje compleet ziet spruiten en tot plant ziet groeien. Ik heb voor dit product een persbericht en een creatieve gebruiksaanwijzing geschreven waarin het concept doorklinkt.

 
Gemaakt door Bertje de koning van het internet..